Přeskočit na hlavní obsah
Komoda a jak vlastně ji vybrat

Komoda a jak vlastně ji vybrat

Komody, vitríny - bez nich se neobejdeme a hodí se všude v domě. Na těchto kusech nábytku je hezké, že jsou praktické i stylové.

Zaslal Richard Culek dne

Pokud jde o nábytek, komoda je často přehlíženým kouskem. Mnoho lidí si neuvědomuje všestrannost a funkčnost, kterou může dobrá komoda do místnosti přinést. Pokud se chystáte pořídit si novou komodu, mějte na paměti tyto věci: styl vašeho pokoje, množství úložného prostoru, které potřebujete, a váš rozpočet. V tomto příspěvku vám pomůžeme vybrat dokonalou komodu do vašeho pokoje! Poskytneme vám také několik tipů, jak novou komodu stylizovat, jakmile ji budete mít doma. Takže, bez dalších okolků, začněme!

1) Zvažte styl

První věc, kterou musíte při výběru komody zvážit, je styl vašeho pokoje. Pokud máte pokoj v tradičnějším stylu, budete se chtít poohlédnout po komodě, která je vyrobena ze dřeva. V případě modernějšího pokoje hledejte komodu, která je vyrobena z kovu a má čisté linie. Můžete také najít komody, které jsou vyrobeny tak, aby vypadaly jako starožitné kusy - ty mohou být zábavné, pokud se ve svém domově snažíte o jedinečný elegantní vzhled.

Grow

2) Zvažte množství potřebného úložiště

Další důležitou věcí, kterou je třeba při výběru komody zvážit, je množství úložného prostoru, které potřebujete. Pokud máte hodně oblečení nebo jiných předmětů k uložení, budete potřebovat větší komodu s více zásuvkami. Pokud máte menší množství předmětů k uložení, můžete se rozhodnout pro kratší komodu s menším počtem zásuvek. Mějte na paměti, že některé komody jsou vybaveny dalšími funkcemi, jako jsou skříňky nebo police - ty mohou být skvělé, pokud potřebujete ještě více úložného prostoru.

3) Funkce a rozpočet

Když si prohlížíte různé komody, budete chtít zvážit i další funkce, které byste mohli chtít nebo potřebovat. Například některé komody do ložnice jsou dodávány s připojeným zrcadlem - to může být užitečné, pokud se připravujete ve svém pokoji. Nebo se můžete poohlédnout po komodě s připojenými kolečky, abyste ji mohli snadno přemisťovat po pokoji. Mějte na paměti, že čím více funkcí chcete, tím vyšší bude muset být váš rozpočet.

Doufáme, že vám tyto tipy pomohly vybrat perfektní komodu do vašeho pokoje. Pokud jste stále na lovu dokonalého kousku, nezapomeňte se podívat na naši nabídku komod. Jsme si jisti, že najdete tu ideální pro váš prostor!

Loading...

Nahrávání

Error

Vyhledává se...